Du er landet på Bagagebærer.dk, det helt rigtige sted at finde Bike Attitude cykelkurv. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bike Attitude cykelkurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bike Attitude – Cykelkurv For Fastmontering Sort Tourist De Luxe 44x38x33/28cm

  • Dagens pris: 679,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699.00, nu kun 679,-.
    Du sparer 20 kr. / 2 %
  • Fundet hos eCykelhjelm.dk
  • Mærke: Bike Attitude

Vores første anbefaling er “Bike Attitude – Cykelkurv For Fastmontering Sort Tourist De Luxe 44x38x33/28cm” som lige nu er på tilbud hos eCykelhjelm.dk.

Her er prisen sat ned med 2 % og kan altså fås for kun 679,- – en besparelse på 20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot kvalitets cykelkurv til Tourist De Luxe, indfarvet i Raleigh farver.Cykelkurven har en god størrelse, lidt større end normale kurve.  – Kurven er 44x38x33/26 cm.  – Træbund – mørk.
– Beslag medfølger.
SKU 444540 Stregkode 5707965279230 Mærk…

Se hos eCykelhjelm.dk ❯❯

2: Sort Bike Attitude Front cykelkurv med bærehåndtag, 38 x 26 x 23 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos eCykelhjelm.dk, hvor du kan købe Sort Bike Attitude Front cykelkurv med bærehåndtag, 38 x 26 x 23 cm til kun 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sort Bike Attitude cykelkurv sættes på foran på din cykel. Cykelkurven er fremstillet i trådnet og er lakeret i farven sort. Den sidder fast på styret med kroge og er derfor let at af- og påmontere.Her får du en solid kurv i god kvalitet.
Kurven kræ…

Se hos eCykelhjelm.dk ❯❯

3: Front cykelkurv Sort Bike Attitude Front cykelkurv

Næste anbefaling er “Front cykelkurv Sort Bike Attitude Front cykelkurv”.

Dagens bedste tilbud på “Front cykelkurv Sort Bike Attitude Front cykelkurv” har vi fundet hos eCykelhjelm.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sort Bike Attitude cykelkurv monteres foran på din cykel. Cykelkurven er fremstillet i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Den er let at montere på cyklen med det medfølgende tilbehør.Her får du en solid kurv i god kvalitet til fastmontering…

Se hos eCykelhjelm.dk ❯❯

4: Bike Attitude – Cykelkurv med refleks og forstærkning – Montering på langs

  • Dagens pris: 169,- kr.
  • Fundet hos Cykelpartner
  • Mærke: Bike Attitude

Sidste produkt på vores liste er Bike Attitude – Cykelkurv med refleks og forstærkning – Montering på langs som vi har fundet til 169,- hos Cykelpartner.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne cykelkurv fra Bike Attitude kan du let have indkøb, skolebøger, tasker mm. med på cyklen.
Kurven er lavet i et klassi…

Se hos Cykelpartner ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bike Attitude cykelkurv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bike Attitude cykelkurv:

Dyreste Bike Attitude Cykelkurv på listen er Bike Attitude – Cykelkurv For Fastmontering Sort Tourist De Luxe 44x38x33/28cm fra eCykelhjelm.dk med en pris på 679.00. Billigste udvalgte Cykelkurv er Front cykelkurv Sort Bike Attitude Front cykelkurv som du kan købe for 99.00 hos eCykelhjelm.dk. Forskellen på de to priser er 580 kr. – de 4 Bike Attitude Cykelkurv vi har fundet koster i gennemsnit 286.5 kr.
Ovenstående Bike Attitude Cykelkurv data og priser er hentet fra 2 butikker (eCykelhjelm.dk, Cykelpartner). Alle Bike Attitude Cykelkurv tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Cykelkurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Cykelkurv blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Cykelkurv: