Du er landet på Bagagebærer.dk, det helt rigtige sted at finde cykelkurv til hunde. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle cykelkurv til hunde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Basil Pasja Cykelkurv til hund

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Cykelexperten.dk.

Her kan “Basil Pasja Cykelkurv til hund” fås til 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot flettet kurv til transport af f.eks.
hunden.
Monteres bag på cyklen med Basil smarte Senna monteringssystem….

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

2: Basil Pluto cykelkurv til hund m. beslag og pude

Sidste produkt på vores liste er Basil Pluto cykelkurv til hund m. beslag og pude som vi har fundet til 809,- hos Cykelexperten.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En smart cykelkurv til at tage din hund med på farten.
Beslag til montering på cyklens kronrør medfølger, samt pude.
Kan bære op til 15 kg.Bur til kurven kan tilkøbes her – Basil Pluto overdel til hundkurvMåler 50 x 37 x 20 centimeter….

Se hos Cykelexperten.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste cykelkurv til hunde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse cykelkurv til hunde:

Dyreste Cykelkurv til Hunde på listen er Basil Pluto cykelkurv til hund m. beslag og pude fra Cykelexperten.dk med en pris på 809.00. Billigste udvalgte Cykelkurv til Hunde er Basil Pasja Cykelkurv til hund som du kan købe for 699.00 hos Cykelexperten.dk. Forskellen på de to priser er 110 kr. – de 2 Cykelkurv til Hunde vi har fundet koster i gennemsnit 754 kr.
Ovenstående Cykelkurv til Hunde data og priser er hentet fra 1 butikker (Cykelexperten.dk). Alle Cykelkurv til Hunde tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.